Allianz Global Assistance Pechhulp

Ook Allianz Global Assistance (voorheen Mondial) Pechhulp is bereikbaar op ieder moment van de dag en ieder moment van de week. Ze zijn in te schakelen voor auto’s, maar ook voor motoren. In beide gevallen wordt de service verleend in Nederland, maar ook in het buitenland. Er zijn verschillende pakketten af te sluiten.

Allianz Global Assistance Pechhulp in Nederland en Europa

Allianz Global AssistanceAlleen voor Nederland, inclusief en exclusief uw woonplaats maar ook voor het buitenland. Er zijn ook vervangende auto’s. Hierbij is ook nagedacht over verblijf in het buitenland en zijn er auto’s met trekhaken, skiboxen en winterbanden beschikbaar.

Wanneer de auto niet ter plaatse gerepareerd kan worden, dan kunt u de auto laten verslepen naar de dichtstbijzijnde garage, maar er is ook een mogelijkheid om dit naar een adres naar keuze te doen. Vervangend vervoer kan in het binnenland 2 dagen gebruikt worden.

Aan de inzittenden is ook gedacht door Allianz Global Assistance. Er wordt namelijk vervoer naar huis geregeld voor hen wanneer dit nodig is. In het buitenland kan de vervangende auto 30 dagen gebruikt worden.

Prijzen van de Allianz Global Assistance pechhulp

Als in het buitenland de reparatie binnen 48 uur uitgevoerd kan worden, maar als er desondanks een overnachting nodig is, dan zorgt Allianz Global Assistance Pechhulp voor een hotelovernachting. Allianz  Assistance helpt ook bij het opzeggen van huidige abonnementen. Hier is een handig en simpel formulier voor in te vullen, waarbij u alles uit handen kan geven, maar ook zelf het formulier kan versturen.

De eerste contracttermijn bij Allianz Global Assistance pechhulp is 12 maanden. Na deze 12 maanden kunt u dagelijks de service opzeggen. De opzegtermijn is dan echter wel 1 maand. U kunt dit schriftelijk doen, maar ook online via een simpel formulier.

Op de website van Allianz Pechhulp is een filmpje te vinden waarbij de pechhulp wordt uitgelegd en alles even rustig te bekijken is. Zonder heel veel tekst te hoeven lezen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Eén gedachte over “Allianz Global Assistance Pechhulp

  • december 8, 2013 om 11:37 am
    Permalink

    Ongeveer twee jaar geleden kreeg ik bericht van Allianz dat mijn auto te oud werd om hulp te geven bij pech.Aangezien ik wel de auto verzekerd heb bij Allianz vind ik het toch vreemd dat daar niets van terug te vinden is in jullie advertenties en email-sites. ‘Auto’s ouder dan +/- 15 jaar worden niet bij ons geaccepteerd voor pechhulp’, dat zou wel duidelijk en eerlijker zijn.

    Liesbeth Heijmen

Reacties zijn gesloten.