ANWB Wegenwacht met Jongerenvoordeel

De ANWB wegenwacht staat al sinds jaar en dag bekend om zijn professionele hulp bij pech onderweg. Omdat veel jongeren tegenwoordig een eigen auto hebben heeft de ANWB Wegenwacht nu ook een lidmaatschap speciaal voor jongeren.

De ANWB Wegenwacht Service met Jongerenvoordeel is bedoeld voor jongeren tussen 18 t/m 24 jaar. Val jij in deze leeftijdscategorie en heb je een eigen auto? Dan kun je nu éénmalig en voor maximaal twee jaar een voordeel genieten van een flinke korting als je nu lid wordt van de Wegenwacht service van de ANWB.

Tarieven van ANWB Wegenwacht Service met Jongerenvoordeel

De Service in Nederland is verdeeld in 3 keuzes:

  • Instap kost € 33 per jaar
  • Basis kost € 54 per jaar
  • Premium kost € 70,50 per jaar

Bij instap heeft u Pechhulp in Nederland. Basis geeft u naast pechhulp in Nederland ook Woonplaats Service en de Vervangende Auto Service Nederland. Wanneer u voor Premium kiest heeft u Pechhulp in Nederland, Woonplaats Service, de Vervangende Auto Service Nederland en Ster Service.

De Wegenwacht Service in Europa met jongeren voordeel is verdeeld in 3 keuzes:

  • Instap kost € 47 per jaar
  • Basis kost € 61 per jaar
  • Premium kost 94,50 per jaar

Bij instap heeft u Pechhulp in Europa inclusief Nederland. Basis geeft u naast pechhulp in Europa en Nederland ook Woonplaats Service. Wanneer u voor Premium kiest heeft u Pechhulp in Nederland, Woonplaats Service, de Vervangende Auto Service Nederland, Vervangende Auto Service Buitenland en Ster Service.

Klik hier voor meer informatie en afsluiten ANWB Wegenwacht met jongerenvoordeel

 

,

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail