ANWB Wegenwacht met Partnervoordeel

De ANWB wegenwacht heeft nu een mooie manier om ook uw partner goed te beschermen en te voorzien van de ANWB Pechhulp. U wilt uiteraard niet dat uw partner in zijn of haar auto geen beroep kan doen op de professionele hulp van de ANWB wanneer hij/zij met pech komt te staan.

Uw partner kan nu gebruik maken van de volledige Wegenwacht Service en uiteraard alle voordelen van het lidmaatschap van de ANWB. U kunt daarom nu kiezen voor dezelfde hulp maar met minimaal 30% korting. Het is belangrijk dat u samen op 1 adres woont en dat uw partner niet voor een dekkingsgebied kiest dat groter is dan dat van uzelf.

Tarieven van de ANWB Wegenwacht met Partnervoordeel

De Service van de ANWB Wegenwacht met partnervoordeel in Nederland is verdeeld in 3 keuzes:

  • Instap kost € 35 per jaar
  • Standaard kost € 62 per jaar
  • Premium kost € 78,50 per jaar

Bij instap heeft u Pechhulp in Nederland. Standaard geeft u naast pechhulp in Nederland ook Woonplaats Service en de Vervangende Auto Service Nederland. Wanneer u voor Premium kiest heeft u Pechhulp in Nederland, Woonplaats Service, de Vervangende Auto Service Nederland en Ster Service.

De ANWB Wegenwacht Service met partnervoordeel in Europa is verdeeld in 3 keuzes:

  • Instap kost € 55 per jaar
  • Standaard kost € 74 per jaar
  • Premium kost € 112,50 per jaar

Bij instap heeft u Pechhulp in Europa inclusief Nederland. Standaard geeft u naast pechhulp in Europa en Nederland ook Woonplaats Service. Wanneer u voor Premium kiest heeft u Pechhulp in Nederland, Woonplaats Service, de Vervangende Auto Service Nederland, Vervangende Auto Service Buitenland en Ster Service.

Klik hier voor meer informatie en afsluiten van de ANWB Wegenwacht service partnervoordeel

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail