ANWB Wegenwacht

De ANWB Wegenwacht heeft voor iedere autobestuurder (beginnen of ervaren) een passend pakket. Bij de ANWB is iedere auto welkom om zijn of haar auto onder te brengen. Het maakt niet uit hoe oud de auto is of op welke brandstof de auto werkt.

ANWB Wegenwacht pechhulpBovendien is het abonnement persoonsgebonden, dus wanneer u in de auto van iemand anders rijdt, dan kunt u dus ook gebruik maken van de service die de ANWB wegenwacht pechhulp u kan bieden. Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en ieder jaar te beëindigen in november.

Er zijn aantal dingen die het aantrekkelijk maken om bij de ANWB aan te sluiten als autobestuurder. Zo bieden ze een pechhulp service van 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Ook zijn er transportmogelijkheden voor de auto die kapot is als er ter plaatse geen hulp geboden kan worden.

Wanneer er een ongeluk is gebeurd of wanneer er sprake is van ziekte, dan kan de ANWB zorgen voor een vervangende chauffeur naar uw plek van bestemming.

Prijzen ANWB Wegenwacht pechhulp

Korting op de ANWB wegenwacht?

De ANWB geeft U de mogelijkheid om goedkoper en met korting een wegenwacht service af te sluiten.

Speciale accuservice bij de wegenwacht van de ANWB

Een ander belangrijk punt is de speciale accuservice van de ANWB. De accuservice helpt u bij het oplossen van de accu problemen of plaatsen (indien nodig) een nieuwe accu. Op deze nieuwe accu krijgt u 3 jaar garantie. U kunt het pakket bij de ANWB aanpassen op uw eigen wensen en eisen.

Hier zitten verschillende prijskaartjes aan, maar u kunt uw pakket wel heel persoonlijk maken. Tegen een meerprijs kunt u er ook voor zorgen dat u in het buitenland gedekt bent en op de hulp kan rekenen die u nodig heeft.

Deze pechhulp wordt geboden binnen 48 uur en de hulp is altijd in het Nederlands. Dit alleen voor de auto, maar ook voor een caravan, vouwwagen of een bagagewagen.

Video over de service van de ANWB Wegenwacht

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail