Autoverzekering met Pechhulp

U kunt ook kiezen voor een autoverzekering met een (aanvullende) pechhulpverzekering als compleet pakket. Dit in plaats van een losse autoverzekering en een losse pechhulpverzekering.

Er zijn diverse verzekeraars die deze mogelijkheid aanbieden. U moet wel opletten aangezien de dekkingsvoorwaarden bij de verschillende verzekeraars kunnen verschillen. Bijvoorbeeld de dekking voor Nederland of ook Europa en ook het al dan niet eerst proberen te repareren of direct wegslepen bij pech in het buitenland.

Autoverzekeraars met (aanvullende) pechhulp

fbto unive
Bij FBTO kunt u kiezen uit twee pechulpverzekeringen: pechhulp voor in het binnenland en pechhulp voor in het buitenland. Deze twee verzekeringen zijn aanvullingen op uw autoverzekering.

Ook Unive biedt pechhulp aan Deze verzekeraar hanteert ongeveer dezelfde voowaarden voor pechhulp in het buitenland en binnenland. Wel zijn er aparte verzekeringen voor. Dit zijn modules die uw basisverzekering aanvullen.

ohra centraalbeheer
Bij Ohra zit een deel van de pechhulp in een aantal verzekeringen. Bij alle verzekeringen krijgt u pechhulp bij een ongeval. Bij elektrische of mechanische problemen kunt u dan niet terecht bij Ohra.

Ook bij Centraal Beheer Achmea zit pechhulp niet bij de autoverzekering in. Daarvoor moet u zich dus extra bijverzekeren. Hierbij gelden verschillende verzekeringen voor het buitenland en het binnenland.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail