Centraal Beheer Autoverzekering met Pechhulp

Centraal Beheer Autoverzekering met PechhulpOok bij Centraal Beheer Achmea zit pechhulp niet bij de autoverzekering in. Daarvoor moet u zich dus extra bijverzekeren. Hierbij gelden verschillende verzekeringen voor het buitenland en het binnenland. Deze verzekeringen gelden niet als uw auto niet APK gekeurd is.

Centraal Beheer pechhulp binnen Nederland

Binnen Nederland kunt u zich gemakkelijk bijverzekeren. U kunt de alarmcentrale van Centraal Beheer bellen en ze staan zeven dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar. Dit geldt ook voor pech in uw eigen woonplaats, dus daar hoeft u zich niet voor bij te verzekeren. De hulpverleners proberen uw auto zo snel mogelijk te maken.

Daarbij hoeft u allen maar de gebruikte onderdelen te betalen. Natuurlijk kan dit niet altijd en dan wordt er vervangend vervoer voor u geregeld. Centraal Beheer zorgt er altijd voor dat u verder kunt met uw reis.

Centraal Beheer pechhulp buiten Nederland

In het buitenland geldt een andere verzekering. Ook hier heeft u nooit problemen. Als u met uw auto langs de weg komt te staan krijgt u altijd hulp in het Nederlands. Verder vergoeden ze de stalling van uw auto mocht dit nodig zijn en mag u een eigen garage kiezen als u een voorkeur heeft.

Natuurlijk proberen ze uw auto eerst te repareren. Mocht dit niet lukken dan regelen ze ook hier vervangend vervoer voor u. Ondertussen wordt uw auto naar Nederland gereden en ook dat wordt vergoed.

Meer informatie en online afsluiten Centraal Beheer autoverzekering met pechhulpCentraal Beheer Achmea

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail