FBTO Autoverzekering met Pechhulp

Bij FBTO kunt u kiezen uit twee pechulpverzekeringen : pechhulp voor in het binnenland en pechhulp voor in het buitenland. Deze twee verzekeringen zijn aanvullingen op uw autoverzekering. Hiervoor moet u dus wel een basisverzekering voor uw auto hebben bij FBTO.

FBTO Pechhulp Binnenland

FBTO Autoverzekering met PechhulpDeze pechhulp geldt dan alleen in het binnenland. Ze helpen ook in uw eigen woonplaats. Het voordeel van de modules bij FBTO is dat u ze het hele jaar door aan en uit kan zetten. Als u pecht hebt belt u naar de alarmcentrale van FBTO. Dat is het nummer: (058) 234 56 50.

Ook kunt u een praatpaal naast de weg gebruiken en vragen of ze u willen doorverbinden naar de FBTO alarmcentrale. Als u uw auto niet meer kunt gebruiken, zoekt FBTO ook vervangend vervoer voor u.

FBTO Pechhulp Buitenland

Deze aanvullende module van FBTO kunt ook het hele jaar door aan en uit zetten. Zo hoeft u deze verzekering alleen te nemen als u ook daadwerkelijk naar het buitenland gaat. Mocht u pech hebben als u in het buitenland zit, dan zal FBTO het zo goed en snel mogelijk proberen op te lossen.

Als uw auto niet gemaakt kan worden, zullen ze voor vervangend vervoer regelen. Ook zal uw auto naar het buitenland worden gereden. Zo hoeft u zich dus geen zorgen te maken om uw auto en kunt u rustig verder in het buitenland.

Premie berekenen en online afsluiten FBTO autoverzekering met pechhulp

Klik hier voor meer autoverzekeringen met pechhulp

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail