Unive Autoverzekering met Pechhulp

Ook Unive biedt pechhulp aan Deze verzekeraar hanteert ongeveer dezelfde voorwaarden voor pechhulp in het buitenland en binnenland. Wel zijn er aparte verzekeringen voor. Dit zijn modules die uw basisverzekering aanvullen.

Over Unive autoverzekering pechhulp

Unive Autoverzekering met PechhulpAls u pech hebt, dan kunt u de alarmcentrale bellen en dan komen de hulpverleners zo snel mogelijk. Afhankelijk van uw module is dit geldig in heel Europa of heel Nederland. Mocht uw auto toch niet meer te repareren zijn, dan wordt er vervangend vervoer voor u geregeld. Dit kan een tijdelijke auto zijn, maar ook openbaar vervoer zoals een taxi. Welk zit er een termijn op.

Bij pechhulp voor in het binnenland is deze termijn 24 uur en voor pechhulp in het buitenland is deze termijn 48 uur. Natuurlijk zorgt Unive er wel voor dat u gelijk weg kunt met bijvoorbeeld openbaar vervoer. Een tijdelijke auto krijgt u pas na deze termijn.

Ook vervangend vervoer bij Unive

Verder wordt in het buitenland ook het verschepen van de vervangende onderdelen vergoed en het terugbrengen van de auto naar Nederland. Mocht u hotelovernachtingen nodig hebben omdat u niet meer verder kunt met uw reis, dan worden deze ook voor u vergoed.

Meer informatie en online afsluiten OHRA autoverzekering met pechhulp

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail